لیست تصاویر
کفپوش بتن سخت رنگی و پوشش های بتن سخت

سیستم فنی بتن سخت رنگی و صنعتی

بتن سخت رنگی صنعتی به لحاظ فیزیکی و مکانیکی از مقاومت بالایی برخوردار می باشد و اغلب در مراکز صنعتی که در معرض سایش و ترافیک و بارهای سنگین قرار دارد ، به کار می رود . این کفپوش به صورت یکپارچه و زیبا و با استفاده از پیگمنت های رنگی و دانه بندی های متنوع اجرا می گردد که از گرانول های سخت طبیعی و صنعتی طی مراحل کنترل شده و دقیق طبق استانداردهای بین المللی تهیه می شود . بتن سخت رنگی از ترکیب سیمان، آب ومواد افزودنی مجاز به دست می آید که به صورت یکپارچه و هم زمان با بتن ریزی ، به عنوان کفپوش های نهایی سطح در ضخامت های متفاوت اجرا می شود .
می توان با بهبود خصوصیات مکانیکی ، بتن را با طول عمر بیشتر و با کیفیت مطلوب تر اجرا نمود . با استفاده از افزودنی های مناسب، می توان بتنی با مقاومت های فشاری ، خمشی ، کششی و سایشی بالاتر از بتن معمولی به دست آورد.

نقاط ضعف کفپوش بتن سخت

 یکی از نقاط ضعف بتن ریزی سنتی، پایین بودن مقاومت خمشی بتن، ترک خوردگی سطحی و بی رنگ بودن سطح می باشد. به سبب پوشش نقاط ضعف بتن ریزی سنتی، از پوشش بتن سخت رنگی استفاده می شود.

افزودنی های بتن سخت

1- ساخت بتن پر مقاومت با نسبت آب به سیمان پائین :
برای کاهش آب به سیمان و در ضمن افزایش کارائی بتن توصیه می گردد یکی از مواد فوق روان کننده (بسته به فصل کاری) به میزان یک درصد وزن سیمان به کار رود ، با این کار مقاومت فشاری بتن افزایش می یابد.

2- استفاده از الیاف پلی پروپیلن :
برای افزایش مقاومت کششی وخمشی بتن ، این الیاف به میزان 1kg/m3 به بتن ساخته شده ردیف بالا اضافه می گردد. استفاده از این الیاف باعث جلوگیری از ترک خوردگی تحت بار گذاری های متعدد می گردد.

3- استفاده از پودر سخت کننده پاششی بر روی بتن تازه :
این کار همزمان با بتن ریزی انجام میشود و در هر متر مربع حدود 7 کیلو پودر مطابق روش استاندارد های بین المللی اجرا می گردد . این روش مقاومت سایشی بتن را بیش از 2 برابر می کند ضمن اینکه این مواد سخت کننده در رنگ طوسی ، قرمز آجری و سبز موجود است .

4- استفاده از ماده عمل آوری:
در نهایت برای عمل آوری بتن میتوان از این ماده بر روی بتن استفاده کرد . با این کار ضمن عدم نیاز به استفاده از روش های قدیمی عمل آوری ، ترکهای ناشی از Plastic shrinkage وDrying shrinkage به حداقل می رسد.

5- حدود سه تا چهار هفته بعد از بتن ریزی در صورت نیاز می توان پوشش پلی یورتان مناسب را بر روی این بتن اجرا نمود و یا تنها برای از بین بردن غبارزایی بتن ، ماده ای نفوذی بنام primer AT-1 را بر روی آن اعمال کرد تا بدون تغییر در ظاهر آن مسئله غبار زائی کاهش داده شود

خصوصیات بتن رنگی

• جهت دوام و نفوذ ناپذیری بتن در برابر عوامل شیمیایی و خوردگی در مناطق جنوبی و شمالی کشور
• جهت استفاده ی سازه هایی که در معرض خوردگی و یا نفوذ یون کلر باشد
• بهبود مقاومت های مکانیکی و شیمیایی بتن
• به سه صورت دیرگیر، زودگیر و نرمال
• مطابق با استاندارد1240ASTM C

کاربرد بتن سخت رنگی

• ساخت اسکه ها
• جهت استفاده سازه های در مجاورت عوامل شیمیایی خورنده
• ساخت بتن آب بند
مقدار مصرف
2 الی 10 درصد وزن سیمان مصرفی

نظرات

user-pic
جواد دلاوری
12 خرداد 1401

بی نظیر در فروش و اجرای کفپوش اپوکسی

ثبت نظر